Hjälp oss att skapa ett mjukare klimat – Ert stöd gör skillnad!

En mjukare kommun är en lokal organisation som drivs av två föräldrar ideellt och på fritiden. Det innebär att vår förutsättning för en lyckad insats helt är beroende av ditt bidrag och stöd.
Vi vill på ett inspirerande sätt väcka tankar och ge kunskap kring den digitala värld vi lever i. Både för barn, ungdomar och vuxna. Det vill vi göra genom att erbjuda tankeväckande, inspirerande och kunskapshöjande föreläsningar, events och workshops.
Vi vill att alla barn och unga ska kunna ta till sig allt det positiva som finns i den digitala världen genom att känna sig trygga och veta hur de navigerar på allra bästa sätt. Det kan vi som vuxna hjälpa dom med. Allt för att bidra till ett mjukare klimat och stärka barn och ungdomars självkänsla.

Vill du också vara med och göra skillnad för vår kommun? Swisha gärna ditt bidrag på 123 628 2495

Handelsbanken i Trosa är en stolt samarbetspartner till En mjukare kommun och har via vårt företag Stingray Film & TV AB skapat ett Swishkonto. Organisationen drivs ideellt och helt utan vinstintresse. Alla ekonomiska bidrag kommer oavkortat gå till organisationens verksamhet.

Vill du veta mer, kontakta oss gärna här!