En mjukare kommun

Initiativet En mjukare kommun vill bidra till att våra barn och ungdomar känner sig trygga i en digital värld. 

En mjukare kommun är en ideell organisation som vill stärka ungdomars självkänsla genom kunskap, inspiration och information. Vi vill skapa öppenhet och förståelse hos vuxna kring den verklighet som barn och ungdomar möter idag. I en tid när internet och sociala medier gör att många unga känner sig förvirrade och kanske t.o.m mår dåligt. En mjukare kommun vill arbeta på ett tankeväckande, inspirerande och kunskapshöjande sätt. Både för barn, ungdomar och vuxna.
Detta vill vi göra genom att erbjuda utbildnings- och föreläsningsserier med erfarna och kunniga inbjudna föreläsare. Allt för att öka kunskap för hur vi, både barn och vuxna, kan navigera rätt i den digitala världen.

Vi kommer därför behöva hjälp av alla fantastiska invånare och företagare i kommunen. Genom ett ekonomiskt bidrag kan olika utbildningsserier med aktuella föreläsare och events genomföras i kommunens skolor, för både elever och pedagoger samt även ge föräldrar och andra intresserade samma kunskap och inspiration.
Allt för att bidra till ett mjukt klimat i den digitala världen och lära oss mer om hur vi kan stötta våra barn att navigera i denna nya värld tillsammans.
Vi som arbetar idag med initiativet är föräldrarna och företagarna Kajsa & Joakim Kromnér.

Vill du veta mer eller engagera dig? Kontakta oss gärna här!

Vill du stötta En mjukare kommun ekonomiskt, swisha ditt bidrag på 123 628 24 95