På grund av de rådande omständigheter och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten har vi flyttat fram samtliga vårens planerade föräldrarträffar till hösten.

Vi återkommer!


Här lägger vi upp löpande information om våra arrangemang. Alla våra arrangemang är gratis!

Vad: Föreläsning med Micke Gunnarsson
När: Föreläsningen tog plats den 12 november, kl.19.00-21.00
Plats: Skärborgarnas hus, Trosa
Smått och gott: Eventet är gratis.
Det finns begränsat med parkeringsplatser. Ta gärna en härlig kvällspromenad eller cykeltur! Det finns även fler parkeringsmöjligheter i centrala Trosa, ca 5 min. promenad från lokalen.

Micke Gunnarsson har i flera år arbetat inom lärande och utbildning på bl.a. på förskola, kulturskola samt startat en gymnasieutbildning. Han är författare och en av Sveriges mest flitigt anlitade föreläsare, då han är en stor inspiratör med god erfarenhet av att inspirera kring barns självkänsla, utbildning och digitalisering.

Hans föreläsningar är oftast riktade till just pedagoger, lärare, elever och föräldrar. Han är även grundare till kampanjen “Varenda unges rätt till MVG”, fredsuppdraget.se samt driver företaget Barnatro AB. Hans affärsidé är “att sprida så mycket kärlek vi kan, till så många som möjligt under vårt korta tid här på jorden”.

Vill du läsa mer om Micke, gå gärna in på hans hemsida här
För att läsa hans små klokheter, följ honom gärna på Facebook här!


Vad: Workshop om Digitalisering – framtidens arbetsmarknad?
När: Oklart under rådande omständigheter.

Digitalisering – Framtidens arbetsmarknad

Arbetsmarknaden och dess struktur har förändrats under de senaste 20 åren. Rutinarbeten har automatiserats. Ny teknik och digitala system har införts. Hur ser yrkeslivet ut för barnen som växer upp nu? Ska jag som föräldrar acceptera den stora tiden barnen lägger vid datorn? Gör vi barnen en social otjänst? Eller kan det leda till något för framtiden? Som förälder finns det många frågor att ta hänsyn till. I en värld som många av oss inte själva växt upp i. Hur ser framtidens arbetsmarknad och arbetsliv i den digitala eran ut?

Kom och träffa Lotta Fries, studie- yrkesvägledare inom Stockholm Stad. Hon har de senaste 20 åren arbetat inom skolväsendet och brinner för att se individen. Vi träffas i en trivsam miljö där det finns utrymme för frågor och tankar inför gymnasievalet.

Max 15 platser.